3-10.2021 Laitilassa Mejäkokeessa "Luna" ( L Go And Bee Free) sekä "Indi" ( L Go For And Dream) pääsivät kokeeseen ja saavuttivat heti ensimmäisessä kokeessaan tulokset 1 / 43, upea saavutus ensikertalaisilta koirilta sekä heidän ohjaajiltansa.

 • Terveystarkit 2 x

  Lonkkakuvilla kävi, Nova,Luna, Harri ja Indi, kaikki olivat terveitä.
  Ja silmätarkissa kävi näiden lisäksi Kemer, Hertta, Ulla ja Pippa, jolla jo ikää 10,5 v, kaikki olivat terveitä myös silmistään, eläinlääkäri mainitsi lisäksi että ikä ei vielä näy Pippalla silmissä.

 • Koko vuosi mejäiltiin aina kun ehdittiin, välillä kokeissa ja välillä ihan muuten vaan, koska se on kivaa.

 • Kemeristä tuli isi ja tässä kuvassa on Kemerin tyttö, joka asustaa tässä meidän lähellä, kiva kun saan seurata sen kuulumisia ja kehitystä.

Palanga 24 - 26.9.2021

Mukana oli Kemer ( L For Hanting Glory) 1 x VSP ja cacib => liettuan valio

yhteensä 3 x luokkavoitto ja 2 x varacacib

Nova ( L Go On Dreaming) 1 x jun luokkavoitto luokka sertti ja Hertta ( L For My Dreams) 1 x luokkavoitto ja luokka sertti.

Saatiin paljon ruusukkeita, tavattiin tuttuja ja juhlittiin vähän menestystäkin.

Kasvattajaluokka esitettiin loppukilpailussa ja oltiin 5 joukossa.

11.9.2021 Kihniö " Tessa" ( L For Summer Dream) PN 1 ja sertti, Tessa kävi myös Närppiössä ja oli PN 3, siellä sertin sai Tessan tytär. Onnittelut Marille tyttöjen upeista tuloksista.

 

 • Harri

  Kesäkuvia

 • Hertta

Ruokolahti 10.7.2021 olikin ensimmäinen näyttely minne onnistuin ilmoittamaan koirat, niin ettei peruutusta tullut ja näyttelyssä olikin paljon englanninspringerspanieleita, vielä ei kuitenkaan ryhmäkilpailtuita järjestetty.

"Kemer" ( L For Hanting Glory) menestyi upeasti olle ROP koira ja sai viimeisen sertin = > FIN MVA

"Nova" oli myös näyttelyssä ja sai erin, vielä se esiintyminen oli ryhmässä haastavaa, tuomarin kirjoittama arvostelu oli upea.

Pippa on mejäillyt hienosti koko kuluneen vuoden ja Pippa myös voitti Springereiden mestaruuden kesällä helteisessä säässä. Kaikki muutkin koe tulokset ovat olleet upeita. Niin kauan kuin Pippa pysyy kunnossa ja mejäily on Pippasta kivaa, niin kauan sitä on kiva harrastaa, tuumii Pippa ja niin me tehdään.

Tami kävi taipumuskokeessa 29.6 ja suoritti sen heti hyväksytysti, sekä kesän aikana Tami pääsi myös mejä kokeisiin, saaden 2 x avo 1 ja siirtyi voi luokkaan, jossa myös on heti saanut tuloksia. Upea saavutus nuorelta koiralta.

 • Novakin kehittyi kaunniiksi juniorikoiraksi ilman että päästiin käymään näyttelyissä

"Tami" (L Go On And Play ) 12.6 tuomarina Jouko Leiviskä Alavus Pu 3 ja varasertti. Hienosti meni ensimmäinen näyttely. 

Pentutreffit järjestettiin huhtikuussa, vähän reenattiin mejää samalla.

 • Viimeisiä hetkiä ennenkuin pennut muuttivat uusiin koteihinsa

Harrilla ja Tamilla oli tammikuussa treffit, kaikilla oli kivaa saatiin muutama kuvakin otettua. Koronan takia kaikki viralliset tilaisuudet oli peruutettu tai siirretty tulevaisuuteen. Pentunäyttelyihin ei siksi päästy.

Hertalle syntyi pennut helmikuussa ja pentuajan kuulumisista ja kehittymisestä voi seurata pennut 2021 sivulla.