Englanninspringerspanieli

 

 

Hertalla ja Vincetin pennut muuttavat omiin koteihinsa

( Lo'cust For My Dreams & Bimbiks Vinset) 

 

Pentujen kuulumisista lisää pennut 2022 sivulla

kuva- kennel Bimbiks

Viron kennelliiton sivuilta löytyy Vincetin saavutukset tässä osoite:

 

https://register.kennelliit.ee/index.php?page=dogCard&dogId=271346&fbclid=IwAR2kOo9qTDq59uCyFNAEZARPDe35B1ZLF4YwBIG7keVO8h6_SR3qBAEXG-k

 

Vincet on suorittanut suomessa taipumuskokeen.

  • kuvat kennel Bimbiks

 Vuoden 2022 suunnitelmia

Hertalle pennut

Käydään välillä näyttelyissä, mahdollisesti jossain ulkomaillakin.

Mejäillään kun aikataulu sen sallii ja kokeita on.

Odotellaan tautitilanteen rauhoittumista, pidetään koirat kunnossa ja tavataan pentuja ja heidän perheitään ja opastetaan heitä niissä asioissa missä he haluavat neuvoa, opastusta.

Treenataan näyttelyitä, mejää, taipumuskokeita ja pidetään pentutreffit.

Asumme Turussa ja meillä on ollut spanieleita vuosikymmeniä, ensin cockerspanieleita ja myöhemmin englanninspringerspanieleita. Olemme molemmat mejä-ylituomareita ja Tuija on lisäksi spanieleidentaipumuskoetuomari ja Tuijalta löytyy kehäsihteerikortti, joka on peräisin koiraharrastuken alkutaipaleelta.

Omat koiramme ovat kilpailleet menestyksekkäästi näyttelyissä ja mejässä, sekä läpäisseet taipumuskokeet hienosti. Lisäksi olemme kokeilleet agilityä, tokoa, rallytokoa, koiratanssia, käytännön metsästystä ja jäljestystä. Kasvattimme harrastavat myös kaverikoira- ja rauniokoiratoimintaa.

Ensimmäinen englanninspringerspanieli tuli meille v 1997 ja sen myötä huomasimme, että rotuna englanninspringerspanieli täyttää koiratarpeemme paremmin kuin aikaisemmat rotumme. Koirat ovat meillä perheenjäseniä ja tällä hetkellä kotona asuu kolme koiraa, Pippa ( Adamant’s Let Me Dream Again), Ulla (Lo’cust Dreamin Fantacy) sekä Hertta ( Lo'cust For My Dreams).

Kennelnimi Lo’Cust on peräisin vuodelta 1985. Vaikka pentueita onkin ollut harvakseltaan, jalostukseen liittyvät asiat ovat vuosien saatossa tulleet tutuiksi.

Englanninspringerspanieli on energinen rotu ja se kaipaa tekemistä ja aktiviteettejä koko elämänsä ajan. Haluammekin olla kasvattamiemme koirien tukena niiden koko elämän. Neuvomme ja ohjaamme jokaiselle sopivan harrastuksen pariin ja myös ihan tavallisissa päivittäisissä asioissa, mitä kasvattiemme omistajat kyselevät. Uskomme että myös suunnitellusta Hertan pentueesta tulee yhtä monipuolisia harrastuskoiria kuin edellisistä pentueistammekin on tullut, tai vai ihan mukavia perhekoiria, jotka valloittavat uusien perheiden sydämet.

Pennut ovat eläinlääkärin tarkastamia ja useaan kertaan madotettuja ja saavat mukaansa kattavan pentupaketin.

 

yhteystiedot: 
Tuija Sällylä / Turku
puh. +358 500 221193
email: tuija.sallyla@gmail.com