Hertan ja Ticon pennut syntivät 13.2.2021 yhteensä 7 pentua 6 reipasta urosta ja yksi prinsessa. Pennut 2021 - sivulta löytyy lisätietoja tästä pentueesta ja pentujena vanhemmista. Pennuilla on jo kodit.

 Vuoden 2020 saavutukset

Vuosi 2020 koiraharrastuksia oli vähemmin, koska ei ollut niitä kokeita eikä näyttelyitä ja silti saavutettiin hienoja tuloksia. 

Valma ( Lo'cust Dream The Pearl) sai tarvittavan cacibin C.I.B arvoon, tästä pentueesta on puolet kansainvälisiä valioita, aivan upeaa saavutus. 

Olof ( Lo'cust For Time To Time) kävi ensimmäisissä näyttelyissä saaden eri:n ja suoritti hyväksytysti spanieleiden taipumuskokeet ensimmäisellä kerrallaan.

Kemer ( Lo'cust For Hanting Glory ) kävi muutamassa näyttelyssä jatkaen erinomaisia tuloksiaan PU sijoituksillaan. 

Hertta (Lo'cust For My Dreams) saavutti FIN MVA, LV MVA & JMVA, EE JMVA, sekä mejässä siirrytty voittajaluokkaan, kahdella kokeella. Hertalla on lisäksi 2 vara-cacibbia ja  VSP sijoitus Druskininkaista KV näyttelystä junioriikäisenä.

Pippa ( Adamants' Let Me Dream Again) Isoäiti jatkoi upeita mejäkokeitaan, vielä syksyn viimeisessä kokeessa saavutti tuloksen 47 / 1, tästä on hyvä jatkaa mejäkauteen 2021. Pippalle tulee keväällä 2021 10 vuotta täyteen se näkyy harmautena, mutta ei vielä muuten.

 

 

Vuoden 2021 suunnitelmat

"Hertta" FIN MVA, LV MVA, LV JMVA, EE JMVA Lo'cust For My Dreams suunnitellaan kevätpentuja, joiden odotetaan syntyvän helmikuun puolessavälissä 2021. 

Hertta on terveystutkittu ja täyttää pevisa vaatimukset ja nyt kaksivuotiaana on jo suomen muotovalio. Hertta ehti startata ekoihin Mejä kokeisiinsa kesällä 2020, siirtyen voi-luokkaan 2 kokeella, voittajaluokastakin syksyllä on jo saatu hienoja tuloksia.

Hertta on kotioloissa iloinen ja reipas koira, joka hauaa olla kaikessa mukana. Reissukaverina Hertta on kokenut konkari, joka on tottunut matkustamaan autossa ja jää nätisti odottamaan hotellihuoneeseen kun me menemme asioille.

Pennut 2021 sivulta löytyy lisää tästä pentueesta

Asumme Turussa ja meillä on ollut spanieleita vuosikymmeniä, ensin cockerspanieleita ja myöhemmin englanninspringerspanieleita. Olemme molemmat mejä-ylituomareita ja Tuija on lisäksi spanieleidentaipumuskoetuomari ja Tuijalta löytyy kehäsihteerikortti, joka on peräisin koiraharrastuken alkutaipaleelta.

 Omat koiramme ovat kilpailleet menestyksekkäästi näyttelyissä ja mejässä, sekä läpäisseet taipumuskokeet hienosti. Lisäksi olemme kokeilleet agilityä, tokoa, rallytokoa, koiratanssia, käytännön metsästystä ja jäljestystä. Kasvattimme harrastavat myös kaverikoira- ja rauniokoiratoimintaa.

 Ensimmäinen englanninspringerspanieli tuli meille v 1997 ja sen myötä huomasimme, että rotuna englanninspringerspanieli täyttää koiratarpeemme paremmin kuin aikaisemmat rotumme. Koirat ovat meillä perheenjäseniä ja tällä hetkellä kotona asuu kolme koiraa, Pippa ( Adamant’s Let Me Dream Again), Ulla (Lo’cust Dreamin Fantacy) sekä Hertta ( Lo'cust For My Dreams).

 Kennelnimi Lo’Cust on peräisin vuodelta 1985. Vaikka pentueita onkin ollut harvakseltaan,jalostukseen liittyvät asiat ovat vuosien saatossa tulleet tutuiksi.

 Englanninspringerspanieli on energinen rotu ja se kaipaa tekemistä ja aktiviteettejä koko elämänsä ajan. Haluammekin olla kasvattamiemme koirien tukena niiden koko elämän. Neuvomme ja ohjaamme jokaiselle sopivan harrastuksen pariin ja myös ihan tavallisissa päivittäisissä asioissa, mitä kasvattiemme omistajat kyselevät. Uskomme että myös suunnitellusta Hertan pentueesta tulee yhtä monipuolisia harrastuskoiria kuin edellisistä pentueistammekin on tullut, tai vai ihan mukavia perhekoiria, jotka valloittavat uusien perheiden sydämet.

 Pennut ovat eläinlääkärin tarkastamia ja useaan kertaan madotettuja ja saavat mukaansa kattavan pentupaketin.

 

yhteystiedot: 
Tuija Sällylä / Turku
puh. +358 500 221193
email: tuija.sallyla@gmail.com